Voor en door salarisadministrateurs

logo payrollPayrollboeken.nl biedt de leden van de VNSa in het jaar 2017 een korting aan van 10% op de door haar uitgegeven studieboeken*.
Daarnaast ontvangen de leden van de VNSa een korting van 10% op alle door Payrollboeken.nl georganiseerde actualiteitencolleges**.
Op de website www.payrollboeken.nl kunt u nadere informatie vinden over het actuele aanbod van onze studieboeken en actualiteitencolleges.


*de korting op de studieboeken kan worden toegepast met de kortingscode VNSA4703.
**de korting op de actualiteitencolleges geldt per college, maar alleen als bij de aanmelding het lidmaatschapsnummer van de VNSa wordt vermeld. De korting van 10% geldt alleen voor het deel van de factuur dat betrekking heeft op het betreffende VNSa-lid.

 

Payrollboeken.nl biedt de leden van de VNSa in het jaar 2018 een korting aan van 10% op alle door Payrollboeken.nl georganiseerde Actualiteitencolleges*.
Op de website www.payrollboeken.nl kunt u nadere informatie vinden over het actuele aanbod van onze Actualiteitencolleges.


*de korting op de Actualiteitencolleges geldt per college, maar alleen als bij de aanmelding het lidmaatschapsnummer van de VNSa wordt vermeld. De korting van 10% geldt alleen voor het deel van de factuur dat betrekking heeft op het betreffende VNSa-lid en geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.

beoordeling workshops