Voor en door salarisadministrateurs

excel

 

Dominicanenklooster Zwolle: 27 Augustus 2019
Dominicanenklooster Zwolle: 17 september 2019

*let op! deze workshop is vol! U kunt zich nog wel inschrijven maar u wordt dan op een wachtlijst geplaatst.

Bij deze workshop worden de deelnemers aan het werk gezet!

Jan Bolhuis van ExcelXL laat u een aantal aspecten van Excel zien en oefenen, die u de volgende dag gelijk in de praktijk kunt toepassen en waarmee u direct voordeel en tijdwinst behaalt. Ook mag u voorafgaand aan de cursus een eigen case inbrengen, die dan mogelijk besproken kan worden. Dit moet wel minimaal 6 weken van te voren, zodat de spreker zich erop kan voorbereiden en eventueel contact met u kan opnemen. De casus en/of vraagstukken kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van de deelnemer wordt verwacht dat hij/zij enige basiskennis van Excel heeft en er regelmatig mee werkt. Voor deze workshop is het een voorwaarde, dat u zelf een laptop meeneemt (extra laptops zijn niet beschikbaar).

Daar het oefenen veel tijd met zich meebrengt, zal deze workshop een hele dag in beslag nemen. Daarom wordt er tussen de middag een lunch geserveerd, waarvoor wij € 10 extra rekenen (ook wanneer u de lunch niet wilt gebruiken).

IMG 2379